1.- Astăzi este Ziua Mondială a Săracului. Papa Francisc în mesajul său cu acest prilej ne adresează următoarea invitație: „Îmi doresc ca Bisericile noastre locale să se deschidă la o mişcare de evanghelizare care să-i întâlnească pe săraci acolo unde se află ei. Nu putem aştepta ca să bată la uşa noastră, este urgent să ajungem la ei”.

 

  1. Pe lângă acest mod de a trăi Ziua Săracului, Centrul Caritas vă invită să vă opriți la standul de obiecte specifice Crăciunului de afară. Donațiile dumneavoastră vor fi direcționate către copiii beneficiari ai proiectelor Centrului Don Bosco. După Sfânta Liturghie de la ora 18.00 va avea loc în curtea catedralei acțiunea Un milion de stele organizată pentru a ne ajuta să ne deschidem inimile spre cei aflați în suferință.

 

  1. Duminica viitoare, 21 noiembrie celebrăm Solemnitatea Cristos, Regele Universului. Este ultima duminică din acest an liturgic și dorim să îi mulțumim Mântuitorului pentru toate darurile și binefacerile din acest an bisericesc. Pentru această vom organiza cinci momente de adorație:

 

10.15-10.45 – copiii și părinții; 

12:00-13:00 – credincioşii care rămân după Sfânta Liturghie;

13:00-14:00 – persoanele consacrate;

14:00-15:00 – seminariştii;

15:00-16:00 – tinerii.

 

  1. Colecta de duminica viitoare va fi pentru seminariile diecezane.

 

 

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.