1. În comemorarea Sfântului Martin, episcop de Tours, joi, 11 noiembrie 2021, Mons. Petru Sescu va fi hirotonit episcop auxiliar de Iași, prin impunerea mâinilor PS Iosif Păuleţ, în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate în Catedrala „noastră la ora 10.30. Îl însoțim pe episcopul ales cu rugăciunea și gândurile noastre bune.

 

  1. Duminica viitoare 17 octombrie, episcopul Iosif Păuleț va celebra Liturghia de la ora 18.00 împreună cu părinții decani și cu alți preoți invitați pentru a marca începutul fazei diecezane a Sinodului dorit de Sfântul Părinte papa Francisc pentru anii 2021-2023. Acesta se intitulează: „Pentru o Biserică sinodală: comuniune, participare, misiune” și dorește să acorde o atenție mărită rolului tuturor credincioșilor în viața Bisericii. Vă invităm să participați la acest eveniment diecezan și pentru a-l susține cu rugăciunea pe episcopul nostru care va aniversa în aceeași zi darul vieții.

 

  1. Tinerii din Acțiunea Catolică vă așteaptă în fața catedralei cu câteva obiecte donate de ei în scopul vânzării acestora și strângerii de fonduri pentru realizarea unor activități caritabile. Prețul variază în funcție de obiect, însă orice donație este binevenită.

 

  1. Au apărut revistele Lumina Creștinului și Isus prietenul copiilor pe luna octombrie. Le puteți ridica de la biroul parohial.

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.