1.- În seara aceasta, la ora 18:00, Preasfințitul Iosif Păuleț va prezida Sfânta Liturghie solemnă a Hramului comunității noastre.

2.- Duminica viitoare avem sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regină, Hramul acestei biserici catedrale noi. Fiind duminică, Liturghia solemnă a hramului se va celebra la ora 11:00. La această liturghie va fi prezent și Monseniorul Benoni Ambăruș, episcop auxiliar de Roma.

3.- A apărut numărul pentru lunile septembrie-octombrie al revistei De la Răsărit până la Apus. De asemenea cititorii Mesagerului Sfântului Anton de Padova pot obține la ieșirea din biserică sau la biroul parohial numărul pentru lunile iulie-august.

4.- V-am recomandat ca o lectură potrivită pentru această lună august cele 10 volume din colecția Lourdes, în traducerea și îngrijirea părintelui Cristian Sabău de la Oradea și o facem în continuare adăugând un detaliu: prin cumpărarea oricăruia dintre volume îi oferim părintelui un ajutor pentru intervenția de care are nevoie în ameliorarea bolii de care suferă, scleroză multiplă. În ciuda faptului că, de mai bine de 20 ani suferă de această boală, în ultimii ani s-a dedicat trup și suflet acestei lucrări laborioase pe care a închinat-o din tot sufletul Maicii Domnului. Mulțumiri tuturor celor care au cumpărat aceste cărți sau o vor face de acum înainte.

5.- Începem înscrierile pentru pelerinajul la Cacica. Acesta se va desfășura sâmbătă, 11 septembrie. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie și să achite un acont de 50 de lei.

6.- Cu donațiile de săptămâna aceasta am ajuns să acoperim cheltuielile pentru primul dintre confesionale. Mulțumim Domnului și mulțumim și celor care săptămâna aceasta au făcut o donație benevolă.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.