1.- Astăzi avem sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regină, Hramul catedralei noi. Liturghia solemnă a hramului se va celebra la ora 11:00, fiind prezidată de Monseniorul Benoni Ambăruș, consacrat anul acesta, în luna mai, ca episcop auxiliar de Roma.

2.- În seara aceasta, după liturghia de la ora 18:00, vă invităm la concertul caritabil Spes mundi. Acest concert își dorește să aducă în prim plan esența feminină și rolul primordial al acesteia, prin prisma trăirilor și exemplul Sfintei Fecioare. Prin urmare, este o ocazie foarte bună de a ne îndrepta atenția către Sfânta Fecioară și din această perspectivă a muzicii care îi este dedicată. Vă așteptăm cu drag.

3.- Continuăm înscrierile pentru pelerinajul la Cacica din ziua de sâmbătă, 11 septembrie. Mai sunt 13 locuri disponibile. Dacă va fi nevoie se va închiria și un al 2-lea autocar.

4.- Mulțumim acelora dintre dumneavoastră care săptămâna aceasta ați făcut o donație benevolă pentru confesionale. Sperăm ca duminica viitoare să fie deja la locul lor și să ne folosim de ele.

5.- Duminica viitoare, părintele paroh va celebra la ora 11:00 liturghia de rămas-bun cu care își încheie misiunea pastorală în parohia noastră. Îi mulțumim și-i urăm succes în noua comunitate parohială pe care a primit-o spre păstorire.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.