1.- Colecta de duminica trecută, pentru Țara Sfântă, a însumat 5.356 lei. Domnul să răsplătească ofertele dumneavoastră cum știe El mai bine.

2.- Duminica viitoare, 27 septembrie, este a 56-a Zi Mondială a Migrantului și Refugiatului. Prin această zi se dorește ca întreaga Biserică să devină pentru astfel de frați casa și familia pe care aceștia, migranții și refugiații, au fost nevoiți să le lase.

3.- Marți, 29 septembrie, începând cu ora 19:00, în Aula ”Anton Durcovici” de la subsolul catedralei, tinerii Andrei Ailenei și Eduard-Ciprian Gabor vor explica celor prezenți de ce au ales ca pe parcursul a 11 zile să urce pe cele 14 vârfuri de peste 2.500 de metri din țara noastră. Mai multe detalii, oferite de Centrul Diecezan Caritas Iași, se găsesc la afișiere.

4.- În fiecare duminică vom face pregătirea cu copiii de la Prima Împărtășanie, grupa mare, în catedrală, imediat după sfânta liturghie de la 9:15. Dorim ca Prima Împărtășanie să fie pe data de 22 noiembrie, în sărbătoarea Cristos, Regele Universului.

5.- Cât privește ora de religie, deocamdată rămânem la desfășurarea acesteia în varianta on-line. Pentru înscrierea la ora de religie îi rugăm pe părinți să treacă pe la biroul parohial.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.