1.- Astăzi, este a 106-a Zi Mondială a Migrantului și Refugiatului. Prin această zi se dorește ca întreaga Biserică să devină pentru astfel de frați casa și familia pe care au fost nevoiți să le lase.

2.- Marți, 29 septembrie, începând cu ora 19:00, în Aula ”Anton Durcovici” de la subsolul catedralei, tinerii Andrei Ailenei și Eduard-Ciprian Gabor vor explica de ce timp de 11 zile au ales să urce pe cele 14 vârfuri de peste 2.500 de metri din țara noastră. Vă așteptăm cu drag.

3.- Tot marți, 29 septembrie, avem sărbătoarea Sfinții Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael. Programul sfintelor liturghii este cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00.

4.- Vineri și sâmbătă din săptămâna aceasta sunt primele din luna octombrie, cu devoțiunile obișnuite la Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii care doresc să se spovedească și să se împărtășească.

5.- Începem luna octombrie, luna Preasfântului Rozariu și luna care debutează cu memoria Sfintei Tereza a Pruncului Isus, cinstită ca patroană a misiunilor și a misionarilor. În fiecare seară, începând cu ora 17:20, vom recita împreună misterele Sfântului Rozariu. Vă așteptăm și vă invităm și pe dumneavoastră să o cinstiți pe Regina Preasfântului Rozariu cu această rugăciune atât de dragă ei și atât de folositoare pentru sufletele noastre. Vă reamintim că se acordă indulgență plenară tuturor acelora care vor recita pe parcursul acestei luni Sfântul Rozariu, fie acasă, în familie, fie la biserică.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.