1.- Mâine, luni, 14 septembrie, avem sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci. Nu este sărbătoare de poruncă, însă vă invităm să participați la sfânta liturghie ca o dovadă a prețuirii semnului mântuirii noastre, Crucea Domnului nostru Isus Cristos. Programul sfintelor liturghii este cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00.

2.- Marți, 15 septembrie, o cinstim pe Sfânta Fecioară Maria, Îndurerată. Ne amintim de suferințele îndurate de Preacurata Fecioară Maria, puse alături de suferințele preaiubitului său fiu, Domnul nostru Isus Cristos, pentru mântuirea neamului omenesc.

3.- În fiecare duminică vom face pregătirea cu copiii de la Prima Împărtășanie, grupa mare, în catedrală, imediat după sfânta liturghie de la 9:15. Dorim ca Prima Împărtășanie să fie pe data de 22 noiembrie, în sărbătoarea Cristos, Regele Universului.

4.- Având în vedere că accesul preoților în spital pentru îngrijirea bolnavilor este restricționat din cauza pandemiei, vă îndemnăm să ne chemați pentru a administra sacramentele înainte ca persoana grav bolnavă să se interneze. În felul acesta putem să le oferim la timp celor bolnavi sfintele sacramente. Vă mulțumim de înțelegere și de colaborare.

5.- Colecta de astăzi este pentru Țara Sfântă.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.