1.- Mulțumiri tuturor celor care ați contribuit cu o donație pentru crucifix. S-au strâns 1.440 de euro, cu 140 de euro mai mult decât suma necesară. Domnul să răsplătească și să sporească tuturor darul făcut.

2.- Mulțumim, de asemenea, celor care s-au implicat în pregătirea și desfășurarea celor două hramuri: de pe 15 respectiv de pe 22 august. Dacă este să facem o comparație privind participarea credincioșilor și a preoților, se vede că Maica Domnului este preferată mai mult Adormită și înălțată cu trupul și sufletul la cer decât Încoronată ca Regină a cerului și a pământului. Domnul să primească jertfa celor care au participat la cele două sărbători solemne iar Maica sa preasfântă să mijlocească pentru noi toți harurile trebuincioase pentru a ne sfinți sufletele.

3.- Vă îndemnăm în continuare să luați parte fizic la sfintele liturghii respectând, în interiorul catedralei, măsurile de precauție recomandate: purtarea măștii, păstrarea distanței și igienizarea mâinilor.

4.- Cei care alegeți să stați afară, străduiți-vă, deși nu este deloc ușor, să fiți cu gândul și cu inima la sfânta liturghie. Totuși, vă recomandăm să vă învingeți teama și să ocupați un loc în catedrală. Este și o jertfă pe care suntem chemați să o facem în aceste vremuri grele. Vă mulțumim de înțelegere.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.