1.- Mulțumiri și celor care, pe parcursul săptămânii acesteia, au făcut o donație pentru crucifix. S-au strâns aproximativ 950 de euro.

2.- Sâmbăta viitoare, 22 august, o cinstim pe Sfânta Fecioară Maria, Regină. Este hramul catedralei noi. Liturghia solemnă, pontificală, se va celebra la ora 18:00.

3.- Suntem în continuare vigilenți și respectăm recomandările prevăzute pentru combaterea pandemiei: purtarea măștii, păstrarea distanței și igienizarea mâinilor.

4.- Dată fiind posibilitatea credincioșilor de a participa la celebrări în interiorul bisericilor, vă reamintim obligația de a cinsti ziua Domnului luând parte fizic la sfânta liturghie.

5.- Cei care veniți la biserică dar optați pentru a rămâne afară, străduiți-vă să fiți cu gândul și cu inima la sfânta liturghie și să vă comportați ca și cum ați fi în interiorul bisericii. Nu este ușor să te concentrezi la tot ceea ce se petrece la sfânta liturghie atunci când ești în interior. Cu atât mai mult este greu să te concentrezi atunci când ești pe afară. De aceea vă recomandăm să vă învingeți teama și să ocupați un loc în catedrală. Este și o jertfă pe care o putem oferi Domnului ca ispășire personală. Vă mulțumim de înțelegere.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.