1.- Joi, 13 august, după liturghia de seară, tinerii ne invită la un program de Adorație Euharistică.

2.- Sâmbătă, 15 august, avem solemnitatea Adormirea Maicii Domnului. Este ziua aniversarului sfințirii catedralei și ziua hramului comunității noastre parohiale. Programul sfintelor liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00 – Liturghia solemnă a hramului.

3.- Programul de anul acesta de la Sanctuarul diecezan al Maicii Domnului de la Cacica se va desfășura cu respectarea restricțiilor prevăzute. Detaliile acestui program se găsesc pe site-ul episcopiei, ercis.ro.

4.- Mulțumiri tuturor celor care pe parcursul săptămânii acesteia au făcut o donație pentru crucifix. S-au strâns aproximativ 300 de euro.

5.- Vă îndemnăm în continuare la respectarea recomandărilor prevăzute pentru combaterea pandemiei: purtarea măștii, păstrarea distanței și igienizarea mâinilor. De asemenea vă reamintim obligația de a cinsti ziua Domnului luând parte fizic la sfânta liturghie. Doar persoanele care nu se pot deplasa și cele bolnave sunt dispensate și pot urmări transmisiunile on-line. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.