1.- Marți, 1 septembrie, este a VI-a Zi Mondială de Rugăciune pentru Îngrijirea Creației. Suntem chemați să fim responsabili și să ocrotim casa noastră comună, pământul și natura înconjurătoare, pentru a oferi și generațiilor viitoare șansa la o viață sănătoasă și sigură pe acest pământ.

2.- Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă sunt primele din luna septembrie. Vom face devoțiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii care doresc să se spovedească și să se împărtășească.

3.- Frații Școlilor Creștine anunță inițiativa unui proiect After-School pentru copii din clasele 0-4. Detalii mai multe se găsesc la afișiere.

4.- Vă îndemnăm să luați parte fizic la sfintele liturghii respectând, în interiorul catedralei, măsurile recomandate: purtarea măștii, păstrarea distanței și igienizarea mâinilor. Cei care alegeți să stați afară, străduiți-vă să fiți cu gândul și cu inima la sfânta liturghie. Totuși, pentru o participare mai activă și mai cu folos vă recomandăm să ocupați un loc în catedrală.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.