1.- Astăzi este a 54-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale iar la nivel diecezan Ziua Presei. Colecta de astăzi, pentru presă, va avea ca scop dotarea unui studio de radio al diecezei noastre. Vă mulțumim tuturor pentru ofertele și susținerea dumneavoastră.

2.– Săptămâna aceasta, ultima din luna mai, vă așteptăm în fiecare zi, la ora 17:00, să o cinstim pe Preacurata Fecioară Maria prin recitarea sfântului rozariu iar la ora 17:30 prin devoțiunea mariană. De asemenea vă invităm miercuri și vineri, începând cu ora 19:00, să urmăriți catehezele preasfințitului Iosif Păuleț despre Sfânta Liturghie, iar joi, după liturghia de seară, să parcurgem pentru ultima oară în acest timp Pascal Calea Luminii.

3.- Duminica viitoare avem sărbătoarea Rusaliilor, Coborârea Duhului Sfânt, sărbătoare cu care se încheie timpul sfânt al Paștelui. În ajunul sărbătorii, sâmbătă, 30 mai, la ora 19:00, vă invităm la o priveghere de rugăciune pregătită de tineri.

4.- Cutiuțele cu ofertele dumneavoastră din timpul Postului Mare, care sunt un gest de caritate față de copiii nevoiași din misiunea pe care dieceza noastră o desfășoară în Africa, pot fi aduse fie în cursul săptămânii la biroul parohial fie depuse duminica viitoare în acea Cutie a Speranței mai mare din catedrală.

5.- Dorim să creăm un grup oficial de lectori, de slujitori ai Cuvântului lui Dumnezeu, pentru o proclamare cât rodnică a lecturilor sfinte la principalele liturghii și celebrări. Cei care consideră că pot să desfășoare această slujire în comunitate sunt rugați să completeze formularul care se găsește aici sau să treacă pe la biroul parohial. (Aici găsiți mai multe detalii) Dorim în felul acesta să dăm curs invitației preasfințitului Iosif de a ne îngriji cât mai bine de celebrările din catedrala noastră pentru a fi un model demn de urmat pentru parohiile din întreaga dieceză. Vă mulțumim pentru disponibilitate!

6.- Până la noi precizări, sfintele liturghii se vor celebra în continuare în aer liber, credincioșii trebuind să respecte distanța de siguranță și să poarte masca de protecție. În afara celebrărilor, în catedrală se poate intra oricând pentru o vizită și o rugăciune personală.

Cristos cel Viu, înălțat la cer dar prezent cu noi până la sfârșitul veacurilor,

să vă binecuvânteze cu prezența sa!

CRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.