1. Iubiţi credincioşi, mâine, 20 martie, avem sărbătoarea de poruncă „Sfântul Iosif, soţul sfintei Fecioare Maria”. Programul sfintelor Liturghii va fi ca în zi de duminică: 8, 9.15, 11, 16.00, 18.00. Liturghia de seară va fi prezidată de PS Petru Gherghel. Sărbătoarea a fost tranferată pe mâine pentru că duminica are precedenţă în faţa altei sărbători.

2. Vineri, 24 martie, în catedrala noastră, ne vom ruga Calea Sfintei Cruci pentru preoţi. Devoţiunea va fi condusă de ierarhii noştri.

3. Sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 14.00, are loc Marşul pentru viaţă. Tema de anul acesta este: „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”. Vă invităm să vă alăturaţi acestei iniţiative de apărare a vieţii.

4. Tot sâmbătă, la ora 18.00 în cimitirul Buna Vestire, se celebrează hramul capelei. Începând cu ora 16.30, 3 preoți  vor fi în cimitir pentru rugăciuni  la mormintele răposaților.

5. La iniţiativa papei Francisc, episcopul nostru a stabilit ca duminica viitoare să se celebreze Duminica Bibliei. La ora 11 va avea loc o celebrare pontificală pentru a marca acest eveniment inedit în Biserica Catolică.

6. Luni, 27 martie, va începe în parohia noastră Săptămâna familiei. Este o iniţiativă a Oficiului pentru Pastoraţia Familiei. În fiecare seară, în acea săptămână, vor fi predici speciale pentru familie.

7. La ieşirea din catedrală, Centrul de Plasament Caritas vă invită să faceţi o achiziţie prin care sprijiniţi această fundaţie.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.