1. Iubiţi credincioşi, celebrăm astăzi prima Duminică a Bibliei, după indicaţia Sfântului Părinte papa şi hotărârea PS Petru Gherghel. Scopul este de a ne apropia mai mult de Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură.

La nivel diecezan, se doreşte crearea unui Muzeu al Bibliei. Credincioşii care au Biblii vechi şi vor să le doneze, îi rugăm să le aducă la biroul parohial.

2. Mâine începem Săptămâna Familiei în parohia noastră. Pr. Felician Tiba ne va reaminti, în cadrul predicilor tematice din fiecare seară, despre sacralitatea, misiunea şi binecuvântarea familiei care respectă legea lui Dumnezeu. Vă invităm cu căldură să luaţi parte la acest drum spiritual. Marţi seara va fi şi o cateheză specială pentru familii, la ora 19.30.

3. Începând de astăzi liturghia de seară, duminica şi în timpul săptămânii, va fi celebrată la ora 18.30.

4. Pe data de 1 aprilie, la ora 19, și pe 2 aprilie, la 10,30, în parohia din Valea Lupului, vor avea loc două concerte caritabile.

5. La ieşirea din catedrală puteţi achiziţiona Biblia pe care să o citiţi personal sau în familie. Fiecare creştin ar trebui să citească integral Biblia cel puţin o dată în viaţă.

6. (La Liturghiile de la 16 şi 18.30) În Duminica Floriilor, ca în fiecare an, liturghia de seară se va celebra la ora 17.00, fiind Ziua Tineretului. Deci, nu se va mai celebra nici la 16 şi nici la 18.30.

7. Calea Sfintei Cruci pe dealul Cetăţuia condusă de tineri va avea loc marţi, 11 aprilie, în Săptămâna Sfântă.

Vă dorim tuturor un timp binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.