Isus 1

1. (La Liturghiile de la 9:15, 11:00 şi 16:00). Vă reamintim că în această seară, la ora 19:00, va avea loc aici în catedrală Concertul tradiţional de Crăciun, susţinut de Corul Seminarului.

2. Mâine seară, la ora 19:00, tot aici în catedrală va avea loc un concert special vocal-simfonic de Crăciun, organizat de Filarmonica „Moldova” Iasi. Participă: orchestra simfonică şi corul academic Gavriil Musicescu. Dirijor: Connie Fortunato (SUA). Dirijorul corului: Doru Morariu.

3. În cursul zilei de mâine vom merge la cei bolnavi pentru a-i spovedi şi împărtăşi de Crăciun. Cei care cunoaşteţi persoane ce nu se pot deplasa la biserică din cauza bolii, vă rugăm să ne anunţaţi în cursul zilei de astăzi.

4. Miercuri şi joi, vom sta la spovezi mai mulţi preoţi pe parcursul întregii zile.

5. Liturghia din noaptea de Crăciun va fi celebrată la ora 23:00. (Colecta din noaptea şi ziua de Crăciun este pentru Seminar).

6. Liturghiile din ziua de Crăciun vor fi la aceleaşi ore ca în zilele de duminică.

7. În ziua de Crăciun, după Liturghia de la ora 9:15, copiii de la corul nostru de copii „Îngeraşii” vor susţine un scurt concert de Crăciun. După aceea, va veni şi Moş Crăciun…

8. Sâmbătă, a doua zi de Crăciun, vor fi doar trei Sfinte Liturghii: la ora 8:00, 11:00 şi 18:00.

9. Duminica viitoare, 27 decembrie, este Sărbătoarea Sfintei Familii. În acea zi, la ora 11:00, vom celebra o Liturghie pentru toate familiile noastre. Ne-am gândit să subliniem această zi şi printr-o invitaţie specială adresată familiilor care au împlinit anul acesta o cifră rotundă de ani de la căsătorie: 10, 20, 30, 40, 60, şi pe cei cu 25 şi 50 de ani. Familiile respective, care vor avea locuri rezervate aici în faţă, vor primi o binecuvântare specială şi vor fi invitate apoi pentru un moment de comuniune în aula „Fericitul Anton Durcovici”. Vă aşteptăm!

10. Tot duminică, la ora 15:00 va avea loc o oră de adoraţie pentru familii.

11. (La Liturghiile de la 9:15, şi 11:00). La ieşirea din Catedrală, câţiva voluntari de la Caritas oferă spre vânzare unele obiecte religioase şi felicitări de Crăciun. Banii vor fi folosiţi pentru un proiect de într-ajutorare pentru 10 familii nevoiaşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.