Inspiraţi de acest gând, noi, tinerii din Acţiunea Catolică, ne-am gândit să aducem o rază de bucurie bătrânilor din azilul ,,Sf. Iosif’’. Deşi îi vizităm aproape în fiecare sâmbătă, vizita de astăzi a fost cu totul specială. Ne-am întâlnit în serile precedente pentru a repeta colinde şi a confecţiona felicitări de Craciun. Dimineată, înarmaţi cu voie bună, chitări şi partituri, ne-am întâlnit în numar mare: aproximativ 30 de tineri, însoţiţi de părintele Vasile.

Am pregătit atât colinde tradiţionale, cum ar fi ,,O ce veste minunată’’, ,,Domn, domn, să-nălţăm’’ cât şi altele mai puţin cunoscute de cei în vârstă: ,,Oila’’, ,,Tot în iesle, Doamne’’, etc. Timp de o ora le-am cântat bătrânilor şi le-am spus urări de bine.

S-a petrecut totul rapid, ca într-o poveste frumoasă. Nu putem spune că am fost cel mai bun cor din Iaşi. Nu putem spune nici că am fost cel mai bun cor pe care l-au auzit vre-odată bătrânii. Cu toate acestea, astăzi, fiecare dintre noi a cântat din toată inima pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor care odată au fost tineri ca şi noi. Bătrânii ne-au bucurat cu aplauze şi încurajări. Am mers la ei cu bucurie, însă am plecat cu sufletele încărcate de pacea şi armonia pe care sărbătoarea  Naşterii Domnului, prin chipurile senine ale bătrânilor, ni le-a oferit.

 

 

{gallery}phocagallery/batrani{/gallery}

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.