A fost odată ca niciodată…

Sub egida acestor cuvinte magice a început în acest an Balul Cercetaşilor din Iaşi. Personaje de poveste s-au adunat cu mic cu mare într-o seară de sâmbătă greu de uitat. Astfel, cadâne, chinezoaice, vânători, piraţi, scufoţe roşii, domniţe la ananghie, prinţi, pricepuţi menestreli, dar şi băieţei de lemn  au sărbătorit sub simbolul florii de crin şi al devizei ”Gata oricând!” Animaţi de muzică, dar şi de provocările liderilor, scoutistii s-au bucurat de fiecare victorie printr-un ropot de aplauze dar şi un cadou dulce (dacă tot eram într-o lume de poveste, cadoul nu putea sa fie altul decat o acadică desprinsă dintr-o căsuţă de  turtă dulce).

Competiţiile, fie că au evienţiat talentul celor implicaţi de a crea o scenetă în câteva minute şi de a dansa pe ritmuri muzicale cât mai diferite, fie că le-au verificat îndemânarea la curăţat cartofi ”viteză” sau cules mere dintr-un lighean cu apă folosindu-şi doar dinţii, au fost pe placul cercetaşilor, având parte de un spirit competitiv ce a facut din acest bal un succes.

Sfârşitul petrecerii a fost unul dintre cele mai neaşteptate, dar în acelaşi timp aşteptate, momente ale serii, toţi fiind nerăbdători să vadă rezultatatele şii câştigătorii de la categoria ”cel mai reuşit costum feminin” şi categoria ”Cel mai reuşit costum masculin”.

Am plecat acasă cu dorinţa de a mai avea parte de astfel de activităţi… Dar şi cu câteva cuvinte magice răsunand continu în mintea noastră ”şi-am încălecat pe-o şa şi v-am zis povestea mea”…..

Gata oricând!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.