După vacanţa de vară care ne-a ţinut departe unii de alţii, ne-am adunat la Iaşi, cu ocazia începerii noului an universitar. Odată ajunşi in Iaşi, imediat ne-am sunat, ne-am căutat şi până la urmă ne-am adunat! La prima întâlnire, una de organizare, am stabilit unele priorităţi şi proiecte pentru noul an asociativ.

Tot în cadrul acestei întâlniri l-am cunoscut şi pe noul nostru asistent spiritual, pr. Vasile Petrişor, cu care vom avea cu siguranţă o colaborare frumoasa!

 

Şi cum Adunarea Generală ne bate la uşă, am făcut şi întâlnirea pentru alegerile în cadrul Acţiunii Catolice din parohia noastră. După ce ne-am exprimat recunoştinţa faţă de toţi aceia care au avut diferite responsabilităţi anul trecut printr-un aplauz prelungit, am trecut la alegerile pentru actualul an asociativ care va începe cu data de 5 decembrie, când vom face adeziunea. În urma acestor alegeri au fost desemnaţi pentru următoarele misiuni:

Preşedinte: Olesea Jmurciuc,

Vicepreşedinte: Iuliana Tofana,

Secretar-administrator: Marian Robu.

Responsabili pe laturi:

Liturgică: Oana Andrei,

Formativă: Maria Gal,

Caritativă: Cecilia Agrigoroaei,

Cultural-recreativă: Daniel Ciobanu.

Le dorim succes, entuziasm şi multe realizări în noul an asociativ!

Până pe data de 1 decembrie se mai fac înscrieri pentru Acţiunea Catolică, atât pentru membri cât şi pentru simpatizanţi. Formularele se găsesc la biroul parohial.

„Biserica are nevoie de o Acţiune Catolică VIE, PUTERNICĂ, FRUMOASĂ!”

Pp. Ioan Paul II.

TU poţi face Acţiunea Catolică mai VIE, mai PUTERNICĂ, mai FRUMOASĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.