1.- În seara aceasta, cu începere de la ora 19:30, în catedrală se va desfășura concertul Classix Aeterna. Accesul se va face pe bază de invitații iar concertul va fi transmis pe canalul ercis.youtube.

2.- Joi, 18 martie, preasfințitul Iosif Păuleț va fi la Piatra Neamț, în biserica Sfântul Iosif Muncitorul, unde va celebra sfânta liturghie și va ține cea de-a cincea cateheză din Postul Mare. Ambele evenimente vor putea fi urmărite pe canalul ercis.youtube și pe programul MariaTv.

3.- Vineri, 19 martie, avem sărbătoarea Sfântul Iosif, soțul Sfintei Fecioare Maria. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. Preasfințitul Iosif va prezida liturghia de seară după ce, în cursul dimineții, va fi la Seminarul din Iași care își celebrează Hramul. Fiind vorba de solemnitatea Sfântului Iosif, deși este o zi de vineri din Postul Mare, va fi dezlegare de la abstinență.

4.- În aceeași zi, începând cu ora 5:00, radioul diecezan ErcisFM se va face auzit deocamdată pe internet. Cu o zi înainte se vor lansa aplicațiile pentru Android și Apple pentru a putea asculta radioul pe telefon. În perioada următoare se vor face demersurile necesare pentru ca acest radio să poată fi recepționat la radio în tot teritoriul diecezei noastre. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cele realizate până acum și-i cerem ajutor în continuare pentru a duce la îndeplinire lucrarea cea bună începută.

5.- În perioada 19-21 martie au loc Zilele Seminarului în care tineri de clasa a XII-a sau care au absolvit liceul au posibilitatea să trăiască o profundă experiență vocațională la Seminar. Aceștia sunt invitați să participe fizic sau on-line la acest eveniment. Tema acestor zile va fi: Unul este Tatăl vostru, iar voi toți sunteți frați.

6.- Mulțumim celor 130 de persoane care au ales să sprijine parohia noastră completând formularul 230. Dacă cineva nu s-a hotărât încă în ce direcție să dirijeze procentul din impozitul pe anul 2020, poate să completeze formularul cu numele, adresa, CNP-ul și numărul de telefon, să semneze la contribuabil și să-l lase la biroul parohial sau în cutia pentru oferte de la intrare. În formular există și posibilitatea de a opta pentru dirijarea procentului pentru doi ani.

– * * * –

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI POST RODNIC ÎN CONTINUARE!

– * * * –

Celebrările și predicile din Postul Mare 2021 le găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.