1.- Joi, 25 martie, avem sărbătoarea Buna Vestire. Nu este sărbătoare de poruncă, totuși vă invităm să o cinstim împreună pe Maica Domnului pentru DA-ul pe care l-a spus, prin arhanghelul Gabriel, planului lui Dumnezeu, participând la sfânta liturghie. Programul va fi cel obișnuit, din cursul săptămânii: 6:30, 7:30 și 18:00.

2.- Tot joi, 25 martie, preasfințitul Iosif Păuleț va fi la Suceava, în biserica Sfântul Ioan Nepomuk, unde va celebra sfânta liturghie și va ține cea de-a șasea și ultima cateheză din Postul Mare. Ambele evenimente vor putea fi urmărite pe canalul ercis.youtube și pe programul MariaTv.

3.- Vineri, 26 martie, suntem invitați ca, alături de copiii care o vor pregăti și conduce, să luăm parte la devoțiunea Căii Sfintei Cruci, începând cu ora 17:30.

4.- Duminica viitoare este Duminica Floriilor. Programul sfintelor liturghii va fi cel obișnuit, de duminică: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La ora 17:15 tinerii ne invită să luăm parte la Calea Crucii pe care o vor pregăti și conduce ei.

5.- Vă invităm cu drag să ascultați postul de radio ERCISFM, radioul diecezei noastre, care și-a început emisiile din 19 martie. Radioul poate fi ascultat pe internet accesând pagina www.ercisfm.ro sau pe telefon descărcând de la aceeași adresă aplicația atât pentru telefoanele cu sistemul de operare Android cât și pentru cele de la Apple. Îi mulțumim Domnului pentru acest pas important făcut pentru a răspândi lumina credinței și-i cerem ajutorul pe mai departe pentru ca dorința ca acest radio să fie recepționat pe unde FM pe tot cuprinsul diecezei noastre să fie cât mai curând realizată.

 VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI POST RODNIC ÎN CONTINUARE !

– * * * –

Celebrările și predicile din Postul Mare 2021 le găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.