1. Miercuri, 29 iunie, vom celebra solemnitatea Sfinților Apostoli Petru și Paul. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor Liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La Liturghia de seară vom avea ocazia să ne rugăm și să-i felicităm pe Preasfințitul Petru Sescu, episcop auxiliar de Iași și pe Preasfințitul Petru Gherghel, pentru ziua lor onomastică, precum și pentru aniversarea zilei de naștere a episcopului nostru emerit.

 

  1. Colecta din ziua de 29 iunie va fi pentru Obolul Sfântului Petru, adică pentru susținerea acțiunilor de caritate ale Sfântului Părinte Papa.

 

  1. Vinerea viitoare și sâmbăta viitoare sunt primele din luna iulie, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie.

 

  1. Terminându-se școala, începe perioada mult așteptată a vacanțelor și concediilor. Tuturor celor care reușesc să aibă o perioadă de relaxare și regenerare trupească și sufletească le dorim vacanțe plăcute și concedii odihnitoare. Pentru noi creștinii este esențial să oferim un spațiu generos în această perioadă meditației, rugăciunii și întâlnirii cu Dumnezeu prin contemplarea minunilor creației. De asemenea este important să căutăm în locațiile unde vom merge și posibilitatea de participa duminica la Sfânta Liturghie pentru a trăi din plin Ziua Domnului.

 

  1. A apărut numărul pentru lunile iulie-august al revistei De la Răsărit până la Apus.

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.