1. Ieri s-au încheiat cele două săptămâni de campus din parohia noastră. Suntem recunoscători Bunului Dumnezeu pentru darul minunat al acestei perioade în care aproape 200 de copii, însoțiți de 30 de animatori, de preoți și surori au împărtășit bucuria întâlnirii între ei și cu Domnul. Le mulțumim familiilor care ne-au sprijinit, precum și tuturor binefăcătorilor campusului. Le mulțumim tinerilor animatori care au dat tot ce au avut ei mai bun spre binele copiilor. Un gând special de recunoștință îl adresăm Surorilor Providenței care au condus cu entuziasm și pricepere atât pregătirea cât și desfășurarea campusului.

 

 

  1. 2. Duminica viitoare, 10 iulie la sf. Liturghie de la ora 11.00 și de la ora 16.00 va celebra pr. Octavian Sescu, preot nou sfințit. Îi vom arăta astfel recunoștința pentru perioada petrecută în parohia noastră în timpul pascal și îi vom ura drum bun în viața de slujire preoțească.

 

 

  1. La micul chioșc de la ieșirea din catedrală puteți achiziționa diferite cărți și obiecte religioase care vă pot fi de folos în perioada vacanței. În special vă recomandăm o carte care prezintă Aparițiile Sfintei Fecioare Maria de la Lourdes și vă poate apropia de rugăciunea sfântului rozariu.

 

 

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.