1. Timpul Adventului se apropie de cea mai frumoasă perioadă a sa, cunoscută și sub numele de novena de Crăciun. Acest timp special de pregătire care are cântări și rugăciuni specifice va începe vineri pe data de 17 decembrie. Vă invităm să gustați din bogăția și frumusețea acestor celebrări participând la Liturghia de dimineață de la ora 7.30, precedată de Laude la 7.15, precum și la Liturghia de seară de la ora 18.00.

 

2. Duminica viitoare, 19 decembrie, la ora 19:00, corul Juvenes Ecclesiae are bucuria să ne invite la al 25-lea Concert de Crăciun din istoria sa. Concertul va fi transmis pe frecvențele Radio Iași și pe canalele Ercis Media. Pentru a permite desfășurarea cât mai bună a concertului în catedrala nouă, Liturghia de la ora 18:00 se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului.

 

  1. O altă frumoasă invitație la un Concert de Colinde vine și din partea Corului Universității de Arte George Enescu, care va avea loc în catedrala noastră Sf. Maria Regină vineri 17 decembrie la ora 19.30.

 

  1. Începând cu duminica viitoare, 19 decembrie, vom afișa programul sfințirii caselor și vom împărți scrisoarea de Crăciun de anul acesta.

 

  1. A apărut revista Lumina Creștinului pe luna decembrie. Puteți să o achiziționați la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial. Tot acolo puteți găsi calendarele pentru anul 2022.

 

  1. Colecta de duminica trecută, pentru Centrele de plasament ale diecezei noastre, a însumat 8098 lei. Mulțumiri din partea beneficiarilor pentru generozitatea dumneavoastră.

 

 

 

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.