1. În seara aceasta la ora 19.00 va avea loc Concertul de Crăciun al Corului Juvenes Ecclesiae. Vă invităm cu drag la acest eveniment devenit tradițional. De asemenea vă invităm luni 20 decembrie, la ora 19.15, la concertul vocal instrumental susținut de Orchestra de coarde a Colegiului Național de Artă Octav Băncilă care va avea loc în catedrala Sfânta Maria Regină.
  2. Ne mai despart 5 zile de sărbătoarea Nașterii Domnului. Liturghia din noaptea de Crăciun o vom celebra în Catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină vineri, 24 decembrie, la ora 21.00. Un moment esențial al pregătirii pentru această sărbătoare este apropierea de sacramentul Reconcilierii. De aceea ocazii speciale de spovezi joi, 23 decembrie, în intervalul 9:00-19:00 și vineri, 24 decembrie, în intervalul 9:00-19:00.
  3. Marți, 21 decembrie, vom vizita bolnavii pentru spovada și împărtășania de Crăciun.
  4. Miercuri 22 decembrie, în cadrul unei sfinte liturghii celebrată la ora 11:00, Preasfințitul Iosif Păuleț va distribui lumina sfântă de la Betleem.
  5. Sâmbăta viitoare, 25 decembrie, vom celebra Crăciunul. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminică: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. După liturghia de la ora 9:15, copiii vor susține un mini-concert de colinde.
  6. Duminica viitoare, 26 decembrie, este sărbătoarea Sfintei Familii. În cadrul Sfintei Liturghii de la ora 11.00 invităm familiile care anul acesta au împlinit 25 sau 50 de ani de căsătorie să participe și să aducă mulțumiri Domnului pentru darurile primite în toți acești ani. Familiile care doresc să sărbătorească în marea familie a parohiei acest aniversar sunt invitate să se anunțe la biroul parohial.
  7. Am pregătit și anul acesta plicul cu scrisoarea de Crăciun, programul sfințirii caselor, iconița cu rugăciunea de binecuvântare, autocolantul și plicul pentru simbrie și celelalte oferte. Vă invităm să le luați de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial. Programul sfințirii caselor se găsește la afișiere și pe site-ul parohiei.
  8. Mihai Budău, parohul parohiei din Horpaz și Miroslava anunță pe toți credincioșii romano catolici acestei parohii că începând din ziua de Crăciun se vor începe celebrările la subsolul bisericii care este în construcție. Biserica se află la capătul străzii Editurii la intersecția cu strada Holdelor din Horpaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.