1. Suntem deja în a treia duminică a Postului Mare. Alături de drumul personal de convertire vă invităm să parcurgem un drum comunitar de reînnoire spirituală prin Misiunile populare care vor avea loc în parohia noastră în perioada 14-17 martie. Părintele iezuit Marius Taloș ne va ghida în această experiență comunitară. Pentru a ne pregăti inimile în vederea misiunilor vom face o novenă la Duhul Sfânt care va începe marți, 5 martie.

 

  1. Și în această săptămână tinerii Acțiunii Catolice au oferit din timpul lor pentru a realiza mărțișoare și felicitări pentru ziua de 8 Martie. Vă invităm să susțineți astfel activitățile caritative pe care ei le desfășoară.

 

  1. Miercuri, 6 martie, la ora 19:00, vă invităm în catedrala „Adormirea Maicii Domnului” la Lectio Divina cu Evanghelia duminicii a IV-a din Postul Mare.

 

  1. Sâmbătă, 9 martie, va avea loc un simpozion în memoria pr. Cornel Cadar. Programul va începe la ora 9.00 cu Sfânta Liturghie cu Requiem pentru pr. Cornel în catedrala „Adormirea Maicii Domnului”. Programul detaliat îl puteți consulta la afișiere.

 

  1. Corul de copii al parohiei noastre „Îngerașii” dorește să ofere tuturor mamelor de ziua lor un cadoul muzical. Concertul pregătit de copii va avea loc duminica viitoare, 10 martie, după sfânta Liturghie de la 9:15.

 

  1. Colecta de duminica trecută pentru Caritas a însumat 9547 lei. Dumnezeu să răsplătească generozitatea dumneavoastră.

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI POST RODNIC ÎN CONTINUARE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.