1. În ultima zi a acestui an îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru toate darurile pe care le-am primit în anul 2023. La sfânta Liturghie de la ora 11.00 vom cânta imnul Te Deum, iar în această noapte vă invităm la un moment special de adorație euharistică la ora 23:30.

 

  1. Luni, 1 ianuarie, vom celebra Solemnitatea Sfintei Maria, Născătoare de Dumnezeu, Anul Nou și a 55-a Zi Mondială a Păcii. Fiind o sărbătoare de poruncă, sfintele liturghii vor fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.

 

  1. Marți, 2 ianuarie, începem sfințirea caselor conform programului afișat. Dorim să ne rugăm împreună cu toți membrii familiei, sau cu cât mai mulți posibil și să cerem binecuvântarea lui Dumnezeu pentru noul an. Cine este dispus să ne susțină și anul acesta prin dirijarea celor 3,5 procente din impozitul pe salariu sau pensie către parohia noastră, este rugat să completeze formularul pe care îl găsiți în plic și să îl dea preotului care ajunge cu sfințirea casei sau să îl aducă la biroul parohial. Credincioșii care nu aparțin parohiei noastre dar doresc să susțină în acest mod activitățile noastre educative și caritative pot să obțină formularul de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial. Vă mulțumim!

 

  1. Sâmbătă, 6 ianuarie, celebrăm Epifania Domnului. Întrucât este sărbătoare de poruncă sfintele Liturghii vor fi ca în zi de duminică: 8:00; 9:15; 11:00; 16:00; 18:00. Apa va fi sfințită la toate sfintele Liturghii.

 

 

 

VĂ DORIM ÎN CONTINUARE SĂ AVEȚI SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE

ȘI UN AN NOU CU SĂNĂTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.