1. Miercuri, 2 august, avem sărbătoarea Porțiunculei. Spovedindu-ne, împărtășindu-ne și rugându-ne după intenția sfântului părinte, Papa, avem posibilitatea de a dobândi indulgența plenară.
  2. Vineri, 4 august și sâmbătă, 5 august, sunt prima vineri și prima sâmbătă din luna august. Vom face devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria. Vineri, în cursul dimineții vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie.
  3. Sâmbătă, 5 august, începând cu ora 9:00, la Gherăești va avea loc Întâlnirea Diecezană a Familiilor cu tema cu tema: „Familia, locul tandreții” Familiile care doresc să participe pot afla mai multe detalii la biroul parohial.
  4. Duminica viitoare, 6 august, vom celebra sărbătoarea Schimbării la față a Domnului. Se împlinesc 4 ani de când a fost sfințit episcop Preasfințitul Iosif Păuleț. Îl însoțim cu rugăciunea noastră la acest ceas aniversar și de asemenea cu prezența noastră la Sfânta Liturghie de la ora 18:00 care va fi celebrată de către Preasfințitul Iosif ca aducere de mulțumire pentru cei patru ani de slujire episcopală.
  5. Vă invităm să înălțăm împreună o rugăciune de mulțumire lui Dumnezeu pentru slujirea părintelui Gabriel Păuleț în parohia noastră. Pe parcursul celor patru ani petrecuți la noi la catedrală părintele Gabriel s-a distins prin generozitatea, bucuria și fidelitatea cu care și-a împlinit misiunea. Părintele a primit de la episcopul nostru din toamnă o nouă misiune: va merge la Roma pentru studii de specialitate în Dreptul Canonic. Mulțumindu-i pentru spiritul de credință și iubire arătat față de toți membrii parohiei, mai ales față de copiii comunității noastre, îi dorim succes și binecuvântare pentru perioada studiilor și îl așteptăm cu drag să se întoarcă în sânul marii familii a catedralei.

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.