1. Luni, 26 decembrie, și marți, 27 decembrie, celebrăm a doua și a treia zi de Crăciun. Vor fi trei sfinte liturghii: 8:00, 11:00 și 18:00.

 

  1. Vineri, 30 decembrie, vom celebra sărbătoarea Sfintei Familii de la Nazaret În această zi vor fi trei sfinte liturghii: 8:00, 11:00 și 18:00. În cadrul liturghiei de la ora 11:00 invităm în mod deosebit familiile care anul acesta au împlinit 25 sau 50 de ani de căsătorie să participe și să aducă mulțumiri Domnului pentru darurile primite.

 

  1. Sâmbătă, 31 decembrie, vom avea trei sfinte liturghii: la 6:30 și la 7:30 și la ora 11:00, ultima sfântă liturghie din an, cu Te Deum de mulțumire pentru toate cele primite de la Domnul pe parcursul acestui an. La sfârșitul celebrării vom asculta Plugușorul și ne vom face urările pentru Noul An.

 

  1. Duminică, 1 ianuarie, vom celebra Solemnitatea Sfintei Fecioare Maria, Născătoare de Dumnezeu, Anul Nou și a 56-a Zi Mondială a Păcii. Sfintele Liturghii vor fi la: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.

 

  1. Astăzi, când suntem recunoscători cerului pentru de cel mai mare dar făcut omenirii, vrem să vă mulțumim și dumneavoastră pentru darurile pe care le-ați făcut copiilor și tinerilor din parohie prin ofertele pentru oratoriu. S-au strâns 6570 de lei la cutia din catedrală și la biroul parohial. Duminică pe 8 ianuarie va fi inaugurarea acestui spațiu dedicat copiilor și tinerilor. De asemenea suntem recunoscători pentru implicarea copiilor și familiilor în târgul caritabil de duminica trecută. Din suma strânsă de 4450 de lei o parte au fost oferiți Centrului Caritas pentru copii Don Bosco din Buruienești, iar o parte au mers spre oratoriul copiilor din parohie.

 

  1. Luni, 2 ianuarie, vom începe sfințirea caselor, conform programului stabilit și anunțat. Vă rugăm să luați de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial plicul cu scrisoarea de Crăciun și programul sfințirii caselor. Vă invităm să ne ajutați să ajungă scrisoarea și la vecinii, prietenii sau cunoscuții dumneavoastră care fac parte din parohia noastră.

 

VĂ DORIM UN CRĂCIUN BINECUVÂNTAT CU PACE ȘI HAR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.