1. Joi, 26 mai, avem solemnitatea ÎNĂLȚĂRII DOMNULUI. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.
  2. Tot joi, începând cu ora 19.30, Corul Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu” din Iaşi va susţine un concert de muzică sacră în Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină”.
  3. Vineri, 27 mai, vom începe novena de pregătire la solemnitatea Rusaliilor. Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru a cere împreună Darul Duhului Sfânt asupra parohiei noastre și a întregii Biserici.
  4. Duminica viitoare, 29 mai, vom avea Ziua Presei la nivel diecezan. Colecta va fi pentru susținerea financiară a proiectelor Oficiului pentru Comunicații Sociale al Episcopiei de Iași, în special pentru Radio ERCIS FM.
  5. Anul acesta Ziua Copilului la nivel diecezan va fi sărbătorită la Şcheia, jud. Iași, în ziua de 4 iunie şi va avea tema: „Aleargă la Isus!„. Copiii care doresc să ia parte la acest moment de bucurie sunt așteptați să se înscrie la biroul parohial.
  6. Începem înscrierile la biroul parohial pentru campusurile de vară. Vor fi două campusuri: în perioada 20-25 iunie, pentru copiii care termină în această vară grupa mare până la clasa a II-a, și în perioada 27 iunie- 2 iulie: pentru copiii ce termină în această vară clasele a III-a până la a VIII-a.

 O săptămână binecuvântată!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.