1. Colecta de astăzi, Duminica Bunului Păstor și totodată cea de-a 59-a Zi Mondială a Vocațiilor, este pentru susținerea vocațiilor la preoție și la viața consacrată.
  2. Ofertele din Cutia Speranței au însumat un total de 13.100 de lei. Domnul să răsplătească generozitatea tuturor și să le fie de folos destinatarilor din Kenya și Coasta de Fildeș.
  3. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vă invităm la devoțiunea mariană, prin care o cinstim pe Maica Preacurată prin recitarea Sfântului Rozariu și cântarea litaniilor lauretane.
  4. Vineri, 13 mai, o cinstim pe Sfânta Fecioară Maria de la Fatima. Este Ziua Bolnavului la nivel diecezan. Seara, la ora 18:00, vom celebra sfânta liturghie pentru toți bolnavii, în special pentru cei din comunitatea noastră.
  5. Anticipăm deja anunțul referitor la campusurile de vară. Vor fi două campusuri: în perioada 20-25 iunie, pentru copiii care termină în această vară grupa mare până la clasa a II-a, și în perioada 27 iunie- 2 iulie: pentru copiii ce termină în această vară clasele a III-a până la a VIII-a. Momentul de începere a înscrierilor se va anunța ulterior.
  6. Duminica viitoare, 15 mai, comunitatea din Horpaz îl sărbătorește pentru prima oară pe patronul său, Fericitul Anton Durcovici, în apropierea aniversării a 8 ani de la beatificare. Liturghia solemnă a hramului va fi la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.