1. Astăzi credincioșii Bisericii Ortodoxe și Greco-Catolice sărbătoresc Învierea Domnului. Le dorim tuturor un Paște binecuvântat cu lumina și pacea lui Cristos cel Înviat!
  2. Astăzi este Duminica Divinei Îndurări. La ora 15.00 ne vom aduna în catedrală pentru a ne ruga împreună Ora Divinei Îndurări: vom cânta împreună Coronița și vom consacra Milostivirii Domnului familiile și comunitatea noastră. Vă invităm să participați la acest moment de rugăciune unic din anul liturgic.
  3. Sâmbăta viitoare, 30 aprilie, se reia cateheza săptămânală pentru copii. Îi așteptăm pe toți copiii între orele 14.00 și 16.30.
  4. Astăzi, precum și duminica viitoare, vom încheia acțiunea Cutia Speranței pentru strângerea de oferte destinate ajutorării copiilor din misiuni. În fața altarului va fi o cutie mai mare în care se vor aduna cutiuțele cu oferta dumneavoastră. De asemenea cutiuța poate fi lăsată și la biroul parohial oricând în timpul săptămânii următoare.
  5. Sâmbătă, 30 aprilie, la ora 14.00 se organizează o nouă întâlnire a Grupului Sinodal Parohial. Sunt invitați să participe toți credincioșii, tineri și adulți, care vor să aprofundeze apartenența lor la comunitatea Bisericii.
  6. Aproape 200 de elevi şi profesori vor fi în Iaşi, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2022, pentru a participa la Olimpiada Naţională de Religie Catolică. Acest eveniment se va deschide miercuri, 27 aprilie, la ora 18.00 printr-o Sfântă Liturghie solemnă prezidată de PS. Iosif Păuleț în catedrala Sfânta Maria Regină.
  7. Duminica viitoare, 1 mai, începem luna închinată în mod deosebit devoțiunii în cinstea Sfintei Fecioare Maria. În fiecare seară, înainte de Sfânta Liturghie, vom recita Sfântul Rozariu și vom cânta litaniile lauretane începând cu ora 17.15.
  8. În ziua de sâmbătă, 7 mai, va avea loc Ziua Tineretului la nivel diecezan ce se va celebra în fiecare decanat. În decanatul nostru întâlnirea va avea loc la Catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină din Iași. Toți tinerii care doresc să participe sunt invitați să se înscrie la biroul parohial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.