1. Suntem la începutul celei de-a cincea săptămâni din Postul Mare. Ne pregătim pentru Săptămâna Mare prin săptămâna de misiuni populare care începe astăzi cu Sfânta Liturghie de la ora 11.00. Săptămâna de misiuni sau de recreare prin simplificare vrea să ne ajute să primim mai bine marele har al Pătimirii și Învierii Domnului. Programul misiunilor este gândit astfel încât să ne propună o autentică experiență de reapropiere de Dumnezeu și de propriul suflet. Putem alege să venim în timpul dimineții începând cu ora 9.30, sau în timpul după amiezii începând cu ora 15.00, sau seara începând cu ora 17.30. Cel mai important este să îl lăsăm pe Duhul Sfânt să ne conducă la întâlnirea cu Dumnezeu în simplitate, bucurie și milostivire. Vă îndemânăm să aveți curajul de a alege să faceți o experiență nouă atât pentru propria persoană cât și pentru comunitatea noastră. Misiunile se vor încheia sâmbăta viitoare printr-un program special dedicat familiilor și copiilor de toate vârstele începând cu ora 9.30. Ultimul moment al misiunilor va fi sâmbăta viitoare la ora 12.00 și va consta în Calea Crucii prin curtea catedralei, după care va urma o agapă fraternă.
  2. În această săptămână, în plus față de programul afișat părintele Marius Taloș ne oferă două bonusuri: unul pentru tineri, marți seară la ora 19.30, cu o întâlnire dedicată „roții virtuților”, iar vineri seara la aceeași oră pentru toți credincioșii care doresc să intre într-un dialog deschis despre simplitate și simplificarea vieții. Ambele întâlniri vor avea loc la subsolul catedralei.
  3. Duminica viitoare este duminica Floriilor. Întrucât Ziua Mondială a Tineretului a fost transferată în Duminica lui Cristos Regele Universului, programul sfintelor liturghii va fi ca în orice duminică: 8:00, 9:15 și 11:00, 16:00 și 18:00. La toate sfintele Liturghii se vor sfinți ramurile.
  4. Sfânta Liturghie din Noaptea de Paști va fi celebrată la ora 22.00 sâmbătă 16 aprilie.
  5. Astăzi, 3 aprilie este ziua de naștere a episcopului auxiliar Petru Sescu. Îl însoțim cu rugăciunea noastră, dorindu-i ca Bunul Dumnezeu să îl copleșească cu binecuvântarea sa!

Misiuni rodnice tuturor și o săptămână de autentică recreare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.