1. Începând cu duminica viitoare, 3 octombrie, vom începe pregătirea copiilor de clasa a II-a pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Având în vedere condițiile actuale, cateheza se va desfășura în catedrală imediat după Sfânta Liturghie de la ora 9.15. Îi invităm pe părinți să îi înscrie pe copii la biroul parohial.

 

  1. Vă reamintim că începând cu această duminică după Sfânta Liturghie de la ora 16.00 are loc ora de religie pentru liceeni. Părintele Eduard David îi așteaptă așadar după Liturghie pe elevii de liceu la intrarea în subsolul catedralei.

 

  1. În această săptămână vom avea Prima Vineri și Prima sâmbătă din luna octombrie. Vineri, 1 octombrie, vom vizita bolnavii pentru Spovadă și Împărtășanie.

 

  1. Începem luna octombrie, un timp special dedicat rugăciunii sfântului Rozariu precum și misiunilor. În fiecare seară a acestei luni la ora 17.20 un preot va conduce Rozariul și va propune o rugăciune specială pentru redescoperirea spiritului misionar în comunitatea noastră.

 

  1. Imediat după Sfânta Liturghie sunteți invitați să participați la o prezentare a catedralei Adormirea Maicii Domnului și a criptei acesteia. Vizita ghidată va începe în fața catedralei, va dura 20 de minute și va fi condusă de către pr. paroh și pr. Fabian Doboș (dimineața)/ dl. Emil Bejan (după-amiaza).

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.