1.- Mâine este 2 august, sărbătoarea Porțiunculei. Spovedindu-ne, împărtășindu-ne și rugându-ne după intenția sfântului părinte, Papa, avem posibilitatea de a dobândi indulgența plenară.

2.- Astăzi, 1 august, îin spunem bun venit părintelui Eduard-Cristian David, noul părinte vicar, și-i dorim mult har de la Domnul și pastorație rodnică în comunitatea noastră.

3.- Vineri, 6 august, avem sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului. Programul sfintelor liturghii va fi cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00. Fiind și vinerea I din lună, în cursul dimineții vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. Totodată ne vom ruga cu o intenție specială pentru păstorul diecezei noastre, preasfințitul Iosif Păuleț, de la a cărui consacrare episcopală se împlinesc vineri 2 ani.

4.- Sâmbătă, 7 august, începând cu ora 9:00, la Adjudeni va avea loc Întâlnirea Diecezană a Familiilor cu tema Familia, speranța Bisericii. Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul diecezei, www.ercis.ro.

5.- Tot sâmbătă,  după liturghia de la ora 18:00, va avea loc în catedrală un program de muzică sacră organizat de pr. Robert Râtan împreună cu membri ai corurilor catedralei. Această reprezentație se înscrie în cadrul programului de activități ”Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă!”, un program devenit deja o tradiție frumoasă pentru toți cei plecați în străinătate care în această lună revin pe meleagurile natale pentru a-i revedea pe cei dragi.

6.- Mulțumim tuturor celor care săptămâna aceasta au făcut o donație benevolă fie la biroul parohial, fie în cutia de la intrarea în biserică.

7.– Vă recomandăm numărul pentru luna august al revistei Lumina Creștinului.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.