1.- Vă mulțumim pentru mărturia de credință dată de participarea la rugăciunile făcute în cimitire pentru cei răposați. Să le fie de folos atât rugăciunea cât și sacrificiile noastre spre a se bucura cât mai curând de fericirea Paradisului. Așa cum s-a mai spus, anul acesta indulgența plenară pentru răposați se poate obține pe întreg parcursul lunii noiembrie. Dacă nu ați epuizat încă cele 8 zile nu ezitați să le folosiți oricând până la sfârșitul lunii și să obțineți indulgența pentru un suflet din Purgator fie participând la sfânta liturghie, împărtășindu-vă și recitând rugăciunile prevăzute, fie vizitând cu pietate cimitirul și făcând rugăciunile specifice. În fiecare seară vom continua să ne rugăm la prohod pentru răposații ale căror nume le veți fi scris pe plicurile pregătite pentru aceasta. Nu uitați să treceți și ziua în care vreți să fie pomeniți.

2.- Întrucât anul acesta memoria Sfintei Cecilia, patroana coriștilor, coincide cu solemnitatea Cristos, Regele Universului, ne vom ruga pentru coriștii răposați sâmbătă, 21 noiembrie, la liturghia de seară, continuând tradiția începută în anul 2012. În măsura posibilităților, îi așteptăm la această liturghie și pe membrii celorlalte coruri din Iași care, pe parcursul anului, au susținut cântările la liturghia transmisă la Radio Iași.

3.- Duminica viitoare, 22 noiembrie, în Solemnitatea Cristos, Regele Universului, 33 de copii vor primi în cadrul liturghiei de la ora 9:15, marele dar al Primei Sfinte Împărtășanii. Pentru a evita aglomerația și pentru a le asigura copiilor și părinților acestora spațiul necesar, îi rugăm pe ceilalți credincioși care frecventează în mod obișnuit această liturghie să se orienteze către alte liturghii. Vă mulțumim de înțelegere și colaborare.

4.- După sfânta liturghie de la ora 11:00 din duminica viitoare și până la liturghia de la ora 16:00, ca în fiecare an vor fi patru momente de adoraţie, după următorul program:

12:00-13:00 – credincioşii care rămân după Sfânta Liturghie;

13:00-14:00 – persoanele consacrate;

14:00-15:00 – seminariştii;

15:00-16:00 – tinerii.

5.- Colecta de duminica viitoare va fi pentru seminariile diecezane;

 

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.