1.- Astăzi, începând cu ora 13:30 vom fi prezenți în cimitirele Socola Mică și Plopii fără Soț pentru a ne ruga împreună pentru răposații dumneavoastră care se odihnesc în aceste cimitire și așteaptă învierea de apoi.

2.- Vă reamintim că indulgența plenară pentru răposați care se putea obține în primele 8 zile ale lunii noiembrie poate fi dobândită oricând pe parcursul acestei luni, fie participând la sfânta liturghie, împărtășindu-ne și recitând rugăciunile prevăzute, fie vizitând cu pietate cimitirul și făcând rugăciuni pentru cei răposați.

3.- În fiecare seară din luna noiembrie, ne vom ruga și pentru credincioșii răposați pe care dumneavoastră veți dori să fie pomeniți la o anumită dată când veți putea participa fizic la sfânta liturghie sau, neputând fi prezenți fizic în biserică, vă veți uni cu noi în rugăciune, de acasă, urmărind sfânta liturghie transmisă pe internet. Vă rugăm să scrieți numele răposaților și ziua când doriți să fie pomeniți pe plicurile pregătite pentru aceasta și să le puneți în cutia de la intrarea în catedrală.

4.- Sâmbăta viitoare, 14 noiembrie, începând cu ora 9:30, în catedrală se va desfășura un curs pentru lectori, propus de pr. Daniel Iacobuț, profesor de Teologie Liturgică la Seminarul din Iași. Acesta va fi transmis și va putea fi urmărit de oricine este interesat pe canalul youtube (www.youtube.com/ercisro).

5.- Duminica viitoare va fi cea de-a patra Zi Mondială a Săracilor instituită de actualul sfânt părinte, Papa Francisc.

6.- Vă recomandăm tuturor să vă procurați și să citiți articole interesante în numărul pentru luna noiembrie al revistei Lumina Creștinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.