1.- Vineri, 19 iunie, este sărbătoarea Preasfintei Inimi a lui Isus. Deși nu este sărbătoare de poruncă, vă îndemnăm să sfințiți această zi luând parte la o sfântă liturghie și împărtășindu-vă. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel din cursul săptămânii: 6:30, 7:30 și 18:00. Înainte de liturghia de seară, la ora 17:30, se va face adorația euharistică și se va cânta Litania Inimii Preasfinte a lui Isus;

2.- Tot vineri este și a 74-a Zi Mondială de Rugăciune pentru Sfințirea Preoților. Vă invităm să vă rugați cu încredere lui Isus, Bunul Păstor, ca să nu lipsească niciodată păstori buni și sfinți după Inima sa.

3.- Sâmbătă, 20 iunie, cinstim Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. De asemenea vă îndemnăm să luați parte la o sfântă liturghie și să vă împărtășiți pentru a primi har de la Domnul prin mijlocirea Maicii sale Preasfinte.

4.- Și pe parcursul acestei săptămâni va continua decizia luată ca celebrările liturgice să fie asigurate de preoți din afara episcopiei și parohiei, înlăturând astfel teama de contaminare. Vă îndemnăm în continuare la responsabilitate și la respectarea măsurilor de prevenție stabilite de autorități, în speranța revenirii cât mai curând la normalitate.

Vă dorim ca binecuvântarea Inimii Preasfinte a lui Isus

și a Inimii Neprihănite a Preacuratei Fecioare Maria

să fie mereu asupra familiilor dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.