1.- În solemnitatea Trupul și Sângele DomnuluiJoia Verde, programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminica: 8:00, 9:15, 11:30, 16:00 și 18:00. La sfârșitul liturghiei de la ora 18:00 se va face un moment de adorație și se va da binecuvântarea cu Preasfântul Sacrament.

2.- Având în vedere cazurile de infectare care, în urma testării făcute, au fost depistate în cadrul Episcopiei și Parohiei, noi, preoții, împreună cu episcopii noștri am luat decizia autoizolării pentru o perioadă de 14 zile. Pentru a nu ne expune și a nu vă expune nici pe dumneavoastră pericolului transmiterii virusului, în această perioadă sfintele liturghii cu participarea credincioșilor vor fi celebrate de preoți din afară. Această măsură este menită să îndepărteze atât pericolul contaminării în masă cât și gândul obsedant al contaminării. Accesul credincioșilor în catedrală și la sfintele liturghii este posibil în continuare ținând cont de recomandările deja cunoscute: păstrarea distanței de siguranță, purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor și evitarea atingerii feței și a ochilor precum și evitarea atingerii suprafețelor care pot fi purtătoare de virus.

Vă mulțumim de înțelegerea și sprijinul dumneavoastră și vă dorim tuturor liniște sufletească iar celor bolnavi o însănătoșire grabnică și temeinică!

 

LAUDĂ ȘI ÎNCHINARE SĂ FIE ÎN ORICE MOMENT

PREASFÂNTULUI ȘI DUMNEZEIESCULUI SACRAMENT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.