1.- Astăzi este a 57-a Zi Mondială a Vocațiilor. Încredințăm Domnului în rugăciunile noastre pe toți cei care au răspuns chemării la sfânta Preoție și la viața consacrată și-l rugăm să trimită mereu lucrători în secerișul său.

2.– Am început această frumoasă lună mai închinată în mod cu totul special cinstirii Preacuratei Fecioare Maria. În fiecare zi, la ora 17:00, se va recita sfântul rozariu iar la ora 17:30 se va face devoțiunea mariană în cadrul căreia vor fi cântate litaniile lauretane.

3.- În zilele de miercuri și vineri din timpul pascal, începând cu ora 19:00, vă invităm să urmăriți catehezele despre Sfânta Liturghie pe care le va prezenta preasfințitul Iosif Păuleț, iar în zilele de joi vă invităm să vă alăturați la devoțiunea Căii Luminii care se va celebra imediat după sfânta liturghie de la ora 18:00.

4.- Mâine, 4 mai, începe novena de rugăciune către Sfânta Fecioară Maria, Tămăduitoarea Bolnavilor, ca pregătire pentru Ziua Bolnavului stabilită în dieceza noastră pe data de 13 mai, zi în care este amintită Sfânta Fecioară Maria de la Fatima.

5.- Vineri, 8 mai, când este cinstită memoria Fericitului Ieremia Valahul, parohia din Tomești ne invită la sărbătoarea hramului comunității. Desigur liturghia hramului, care se va celebra la ora 18:00, se va desfășura în condițiile cerute de autorități și de situația excepțională în care ne aflăm. Totuși liturghia va fi transmisă pe facebook și youtube astfel încât, atât credincioșii parohiei cât și toți ceilalți cinstitori ai Fericitului Ieremia, să se poată uni în rugăciune cu preoții de la altar.

6.- A apărut numărul pe luna mai al revistei Lumina creștinului.

7.- Cei care doriți celebrarea unei sfinte liturghii pentru vii sau pentru răposați, găsiți detaliile necesare AICI !

Vă dorim ca bucuria învierii Domnului

să fie prezentă mereu în viața dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.