1.- Împreună cu frații ortodocși și greco-catolici iată că putem acum să împărtășim bucuria sărbătorii Învierii Domnului, chiar dacă în condițiile cerute de efortul comun de a stopa răspândirea virusului. Cristos cel Viu să ne sporească încrederea și speranța că vom fi eliberați în curând de această povară și vom relua mersul normal al vieții.

2.- În cursul acestei săptămâni, mai exact joi, 16 aprilie, părintele Viorel Ababei, poenitentiarius magnus, (confesorul extraordinar, duhovnicul catedralei) a primit decretul de numire ca Misionar al Milostivirii. Acest titlu este acordat de Sfântul Părinte preoților care primesc puterea de a dezlega păcatele a căror dezlegare este rezervată sfântului scaun. Ne bucură acest dar făcut de Sfântul Părinte, Papa Francisc, pentru că este un semn al întinderii brațului milostiv al lui Dumnezeu și asupra bisericii noastre locale. Sperăm totuși ca părintele Viorel să nu fie nevoit să dea vreodată dezlegare pentru asemenea păcate. Îl felicităm și-i dorim mult har de la Domnul în această nouă responsabilitate.

3.- A apărut numărul pentru luna aprilie al revistei Lumina Creștinului și broșura De la Răsărit până la Apus pentru lunile mai-iunie. Cine dorește să intre în posesia lor este rugat să ne contacteze.

4.- De asemenea, având în vedere că, cei care ați fi vrut să cereți să se celebreze sfinte liturghii pentru vii sau pentru răposați, nu ați mai putut ajunge pe la biroul parohial, vă rugăm să ne contactați. Detalii cât privește sfintele liturghii și modalitatea de contact pot fi găsite pe site-ul parohiei, amdis.ro.

Vă dorim în continuare Sărbători Pascale

binecuvântate de prezența lui Cristos cel Viu

în familiile și în casele dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.