„Ziua de 1 iunie ne oferă nouă, copiilor, un prilej de a ne aminti cât de fericiți ar trebui să fim în această perioadă a vieții noastre, care este de altfel și cea mai frumoasă, plină de culori, soare și zâmbete, o rază de lumină care încolțește în sufletul tuturor dulcele sentiment de a fi în înteriorul nostru mereu copii!” (Maria Pan Tong)

„La mulți ani de 1 iunie tuturor copiilor! Să vă bucurați de această zi minunată și de vacanță de vară ce urmează!” (Adrian Burbulea)

„La mulți ani tuturor copiilor! Să cresteți mari și frumoși. Să vă iubiți părinții și pe cei din jur! Să vă respectați profesorii și colegii”. (Sergiu Mirt)

„Drag copil, fii fericit! Bucură-te de momentele pe care le trăiești pentru că nu te vei mai întoarce niciodată la ele. Nu îți dori să crești mare, nu declara de pe acum ca ești matur pentru că mai încolo îți va părea rău. Joacă-te, aleargă, ieși cu prietenii tăi și iubeste-ți familia care te-a crescut și își dă silința să te mențină sănătos, curat și fericit. Fii sănătos și trăiește clipa!” (Clara Sima)

„Dragi copii, vă doresc o zi petrecută cu familia și cu prietenii voștri, în care să vă bucurați și să apreciați anii copilăriei!” (Patrick Toma)

„La mulți ani, copii voioși! La mulți ani, adulților! La mulți ani, bătrânilor! Pentru că fiecare dintre noi, mic sau mare, poartă în sine un suflet de copil. Aveți grijă de el!” (Diana Simon)

„Cu ocazia acestei zile dedicate sufletelor tinere, voi felicita pe toți aceia care încă se mai consideră copii! Copil poți fii la orice vârstă și în orice împrejurare, cu condiția să-ți asumi asta. Deci, fii fericit și mândru de decența cu care pășești în viață!” (Roberta Colotin)

„Dragi copii, bucurați-vă de momentele pe care le trăiți acum, cât sunteți mici, pentru că atunci când veți crește mari ele vor deveni mult mai mare și viața va deveni mai grea. Oricât de mult vi s-ar părea că e mai bine să fii adult, vă înșelați amarnic, deoarece resposabilitățile cresc odată cu vârsta. Așadar, trăiți aceste clipe frumoase ale copilăriei alături de prieteni, familie și de toți cei dragi vouă. Tuturor copiilor din întreaga lume le doresc sănătate, bucurii cât mai multe, împliniri, o familie și prieteni adevărați alături și iubire din partea acestora. La mulți ani!” (Alexandru Mîrț)

„De 1 iunie le urez tuturor copiilor o sărbătoare mare și frumoasă! Să zâmbească indiferent de situație și să aibă încredere în ei înșiși!” (Martha Gherghel)

„1 iunie este ziua ta și a tuturor copiilor! Să fiți sănătoși și mereu cu zâmbetul pe buze! Să vă bucurați și să creșteți frumos!” (Eduard Dascălu)

„Astăzi de 1 iunie,

Toți copiii-s fericiți,

Nu fac teme, și nu scriu

Ei sunt sărbătoriți!

Tuturor eu le doresc

Ca această zi să fie

Cea mai frumoasă dintre ele! La mulți ani!” (Andrei Balint)

Prof. Lăcrămioara Boroș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.