iii-advent1. Iubiţi credincioşi, marţea viitoare, 13 decembrie, la ora 19.00, în aula „Fericitul Anton Durcovici”, va avea loc o conferinţă deosebită cu titlul: „Paşi pe acoperişul lumii”. Invitat este domnul Teodor Tulpan, care ne va împărtăși din expediția sa pe cel mai înalt punct de pe Terra, vârful Everest (8.848m).

2. Joi, 15 decembrie, începând cu ora 16:30, mai mulţi preoţi vom fi la dispoziţie pentru spovezi pentru tineri cu ocazia Crăciunului.

3. Sâmbătă, 17 decembrie, la ora 11.30, aici, în catedrală, va avea loc ceremonialul distribuirii „Luminii Păcii de la Betleem”, lumină aprinsă la grota unde s-a născut Isus din Betleem şi adusă în Europa, la Viena, de către cercetași. Puteţi participa la Sfânta Liturghie şi să luați lumină pentru a o duce în casele și comunitățile voastre.

4. Tot sâmbătă, între orele 14.00-17.00, se va organiza la Casa Surorilor Providenţei, din spatele Hanului „Trei Sarmale”, un moment de reculegere şi rugăciune  pentru toţi cei care lucrează în domeniul sanitar.

5. În aceeaşi zi de sâmbătă, la ora 16:00, Asociaţia „Sharing Love” organizează la Biblioteca Centrală Universitară spectacolul caritabil „Un dar de Crăciun”, iar cu banii adunaţi vor fi ajutaţi copiii din Kenya.

6. Vă reamintim că în această seară, la ora 19:00, va avea loc Concertul tradiţional de Crăciun, susţinut de Corul Tinerilor noştri „Juvenes Ecclesiae”, concert la care vă invităm pe toţi.

7. Duminica viitoare, la ora 19:00, va avea loc aici, în catedrală, Concertul tradiţional de Crăciun, susţinut de Corul Seminarului.

8. Datorită acestor două concerte, atât în seara aceasta, cât şi duminica viitoare, pe 18 decembrie, Liturghia de seară, care se celebrează, de obicei la ora 18.00, se va celebra cu o oră mai devreme, adică la ora 17.00.

9. Acum, la ieşirea din Catedrală, câţiva tineri voluntari din partea Centrului Misionar Diecezan, vor să vândă unele obiecte religioase şi felicitări de Crăciun. Banii vor fi folosiţi pentru un proiect în Africa.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.