padre_nostro1. Iubiţi credincioşi, sâmbăta următoare, 30 iulie, Oficiul pentru Pastoraţia Familiei şi a Laicilor, organizează aici la episcopie, între orele 9:00-16:00, un Curs de formare umană pentru logodnici, curs în cadrul căruia intervin mai multe persoane specializate în problematica familiei. Sunt invitaţi toţi tinerii care se pregătesc să se căsătorească anul acesta, dar pot veni şi familii tinere care n-au participat până acum la acest curs.

2. La propunerea Conferinţei Episcopale Române de a se realiza în acest an un pelerinaj naţional la Roma, Oficiul pentru Pelerinaje al Diecezei de Iaşi organizează un astfel de pelerinaj în perioada 5-17 septembrie. Pelerinajul va avea următorul traseu: Iaşi – Budapesta – Padova – Loreto – Roma – Cascia – Assisi – Vicenza, Veneţia – Budapesta – Oradea – Iaşi. În pelerinaj sunt incluse: trecerea prin Poarta Sfântă a bazilicii „Sfântul Petru” din Roma, rugăciuni la mormintele apostolilor, întâlnire specială cu Sfântul Părinte papa Francisc, vizitarea catacombelor, a marilor bazilici romane şi a altor obiective din Cetatea Sfântă. Alte sanctuare în program: Monte Grisa, Padova, Loreto, Cascia, Assisi, Cortona, Monte Berico, Motta di Livenza, Aquileia. Preţul estimativ este de 750 euro (fiind inclusă şi cina pentru fiecare seară).

3. În ziua de 6 august 2016, în Parohia Pildeşti va avea loc cea de-a patra „Întâlnire Diecezană a Familiilor”. Dacă sunt familii din comunitatea noastră (şi sperăm să fie…) care doresc să participe, vă rugăm să anunţaţi la biroul parohial până la sfârşitul săptămânii pentru a ne putea organiza.

4. Vă invităm ca, în această săptămână, să fim în comuniune de rugăciune cu Sfântul Părinte Papa Francisc şi cu tinerii care participă la cea de-a XXXI-a Zi Mondială a Tineretului, ce are loc în Polonia între 27-31 iulie 2016.

5. Au sosit DVD-urile de la Prima Sfântă împărtăşanie. Le găsiţi la biroul parohial. De asemenea mai sunt persoane care înca nu au luat DVD-urile de la Mir.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.