SacraFamiglia011. Miercuri, 30 decembrie 2015,  se împlinesc 100 de ani de la moartea primului episcop de Iaşi, Nicolae-Iosif Camilli. La orele 18, în catedrala mică se va celebra un Requiem solemn de pomenire, prezidat de Preasfinţitul Petru Gherghel. După Sfânta Liturghie va avea loc prezentarea cărţii Nicolae Iosif Camilli, prim episcop de Iaşi (1894-1994 şi 1904-1915), scrisă de pr. prof. dr. Anton Despinescu. Despre carte va vorbi şi pr. prof. dr. Ştefan Lupu, directorul editurii Sapientia, la care a apărut lucrarea. Totodată va fi prezentată şi cartea Charlotte Sibi, Scrieri, creştină exemplară şi personalitate culturală proeminentă ieşeană în secolul al XX-lea. Cartea a fost coordonată de Oliver Dumas, de la Institutul Francez din Iaşi.

2. Joi, 31 decembrie, în ultima zi a anului, la ora 17:00, vă invităm pe toţi la o Liturghie de mulţumire cu Te Deum pentru toate harurile şi darurile primite de la Dumnezeu în acest an. Liturghia va fi prezidată de Preasfinţitul Petru Gherghel.

3.  Vineri, prima zi a anului 2016, Sfintele Liturghii vor fi celebrate la aceleaşi ore ca duminica.

4. Binecuvântarea caselor şi a familiilor va începe luni, pe 4 ianuarie. Programul, pe care credem că l-aţi primit deja acasă, poate fi găsit şi la afişier şi pe site-ul parohiei. Pentru orice modificare a datei sau orei vă rugăm să ne anunţaţi la biroul parohial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.