E ziua Învierii Domnului, 2012, şi cred că toţi vom simţi bucuria şi mireasma spirituală a sărbătorii. Dar pentru noi, cei din Iaşi, şi nu numai, Dumnezeau ne mai dă o bucurie: transmisiunea în direct a Sfinteli Liturghii din Ziua de Paşti. Pe canalul TVR 3 (care se poate vedea pe orice firma de cabluri, dar şi pe internet la adresa http://www.dolcetv.ro/#tv-live-TVR-3-84) se va transmite Liturghia de la ora 11.00.

Însă mai e ceva: Emisiunea Axios, care începe la ora 10.00, va transmite, până la ora 11.00, un foarte interesant (aşa credem noi) interviu la masa rotundă. Moderator este cunoscutul pr. Cornel Cadar, iar vorbitori am fost aleşi noi: eu (Pr. I Dorcu) cu pr. Vasile Petrişor şi Sora Monica Bogdănel (care vorbeşte despre o experineţeă excepţională pe care a avut-o în Togo – Africa).

Pe toţi care aveţi posibilitatea, ieşeni, catolici de oriunde vă aflaţi în lumea asta sau, mai ales, pe cei care iubesc Iaşiul şi le e dor de ei, vă invit să urmăriţi aceste transmisiuni. Eu zic că merită. Veţi revedea catedrala, lumina ei, florile ei, episcopul ei, preoţii ei,corul ei şi şarmul ei şi dar şi pe mulţi dintre cei care o frecventează cu multă credinţă!

Închei dorindu-vă, noi cei de la Parohia Catedralei din Iaşi, Sărbători cu adevărat binecuvântate, aducătoare de bucurie şi lumină în sufletele şi casele dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.