Cei care sunt în vizită prin oraşul Iaşi şi zăresc, plimbându-se pe bulevardul Ştefan cel Mare, frumoasa noastră Catedrală, nu pot merge mai departe până când nu se apropie spre a o vedea mai bine şi a afla mai multe despre ea. Ajunşi în faţa Catedralei, ei sunt întâmpinaţi de domnul Emil Bejan, ghidul Catedralei, care, cu dispnibilitatea sa, îi invită înăuntru pentru a descoperi frumuseţea şi bogăţia de semnificaţii arhitecturale a lăcaşului nostru de cult. Vorbele încărcate de pasiune ale d-lui Emil ajung direct în inima celor care intră pentru prima oară în Catedrală, despărţindu-se de ea cu dorinţa de a participa măcar la o Liturghie celebrată aici.

Recent, domnul Emil Bejan, a primit şi o recunoştere publică, oferită în cadrul unui proiect intitulat „Tur de Oraş Gratuit”. Printre altele se specifică: „Diploma se acordă Domnului Emil Bejan în calitate de cel mai expresiv şi primitor ghid turistic al Catedralei Catolice Sfânta Fecioară Maria Regină (…)”

Îl felicităm şi noi şi îi mulţumim pentru toată activitatea pe care o desfăşoară la Catedrală. Dumnezeu să-l copleşească cu toate darurile sale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.