1. Azi,  în toate cele 142 de parohii din Moldova şi în toate casele religioase se fac rugăciuni speciale pentru ca Dumnezeu să aibă milă de cei care suferă în urma cutremurului şi să-i întărească în încercările prin care trec. Episcopul Diecezei de Iaşi ne îndeamnă pe toţi să rămânem cu sufletul şi cu rugăciunea alături de cei aflaţi în necaz. „În faţa suferinţei nu putem rămâne indiferenţi, spune episcopul. Ne rugăm bunului Dumnezeu pentru toţi cei afectaţi şi invocăm ocrotirea Maicii Domnului peste fraţii noştri loviţi de cutremur şi tsunami”.

 

2. La biroul parohial găsiţi noul număr al revistei Lumina Creştinului.

 

3. Joi, 17 martie, la ora 18.00, comunitatea italiană din Iaşi va sărbători 150 de ani de unitate a Italiei. La sărbătoare va fi prezent şi consulul  onorific al Italiei, Luigi Bodo. Întâlnirea va avea loc la dresa A. Panu, 30. Cei care vor sa participe, să se înscrie la numerele de telefon pe care le găsesc la biroul parohial.

 

4. Sâmbătă, 19 martie, este solemnitatea Sf. Iosif, sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca în zilele de duminică.

 

5. Sâmbătă, la liturghia de la ora 11.00, va fi o celebrare specială: sora Marinela Lungu, de la congregaţia SURORILE SLUJITOARE ALE SĂRACILOR, originară din parohia noastră, va depune, aici în catedrală, voturile perpetue.

 

6. S-au stabilit detaliile pentru pelerinajul în Polonia din perioada 17 – 24 mai. Costul este de 1500 de lei. Foaia cu detalii o găsiţi la biroul parohial.

 

7. Duminica viitoare colecta va fi pentru Caritas.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.