Dragii noştri enoriaşi din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Iaşi, acum, înainte de marea sărbătoare a Crăciunului 2010 şi la începutul noului an, 2011, prin aceste rânduri vrem să vă salutăm şi să aducem un gând bun în casa dumneavoastră.

Pe tot timpul anului am găsit în dumneavoastră adevăraţi colaboratori, care v-aţi unit cu noi în rugăciuni, în celebrări şi într-o bună desfăşurare a activităţii bisericii şi comunității noastre.

Tocmai de aceea credem că este un moment potrivit pentru a ne arăta recunoştinţa şi mulţumirea noastră. Am dori ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ceea ce aţi făcut spre slava sa şi a Sfintei Biserici.

Am dori ca acest Crăciun să vă găsească bucuroşi, cu inimi deschise şi binevoitoare, dar şi cu o speranţă şi o credinţă vie şi activă în Pruncul Isus de la Betleem, care este Emanuel, Dumnezeu cu noi. Oare cum ar fi viaţa noastră dacă nu ar fi fost Crăciunul, care ni-l aduce pe Dumnezeu atât de aproape de noi? Şi am mai dori ca fiecare casă, fiecare familie şi fiecare inimă să fie o adevărată gazdă pentru Isus, cel născut la Betleem.

 

În Dieceza de Iaşi a fost declarat, la începutul Adventului, Anul dedicat Familiei. E adevărat că familia este o biserică mică, unde se naşte viaţa, unde se înalţă rugăciuni, unde se trăieşte iubirea, iertarea şi credinţa. Mama este preotul casei, care îi învaţă pe copii să se roage, care le împreunează mâinile, care îi învaţă pe copii adevărurile de credinţă, care le vorbeşte copiilor despre Isus. Tocmai de aceea am dori ca în acest an toate familiile noastre să primească din prisos har şi binecuvântare de la Dumnezeu, Întemeietorul Familiei.

Noul an, 2011, să vă fie un an de progres, un an mai fericit, un an în care să fim mai buni.

Mai mult decât atât, vă mulţumim pentru spiritul dumneavoastră de colaborare cu Biserica, vă mulţumim pentru statornicia pe calea cea bună, vă mulţumim pentru credinţa şi rugăciunile dumneavoastră. Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ceea ce aţi realizat frumos, bun, demn şi sfânt în anul ce a trecut. Implorăm binecuvântarea lui Dumnezeu asupra tuturor. Totodată vă cerem iertare, noi, preoţii, pentru acele momente în care nu am ştiut să răspundem cel mai bine aşteptărilor dumneavoastră!

Noi,  preoții   dumneavoastră,  pr.  Iosif DORCU,  paroh,  pr.  Petru  DORCU, pr. Vasile PETRIŞOR şi pr. Laurenţiu DĂNCUŢĂ, vă dorim din toată inima Crăciun binecuvântat şi un an nou, 2011, mult mai bun şi mai frumos!

LA MULŢI ŞI BINECUVÂNTAŢI ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.