1. Astăzi se împlinesc 3 ani de la sfințirea lucrărilor de renovare a catedralei istorice și de la redeschiderea sa pentru cultul public și pentru vizitare. Îi suntem recunoscători Domnului pentru toți cei care au contribuit la reușita acestui proiect și ne simțim de asemenea datori să facem cât mai cunoscut acest loc de pelerinaj.
  2. Joi, 9 septembrie, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului seniorilor. Îi așteptăm pe toți seniorii la ora 16:00 la subsolul catedralei pentru a discuta despre o temă esențială: raportul dintre bunici și nepoți.
  3. Vineri, 20 septembrie, adolescenții din clasele VIII-XII sunt invitați să participe la prima întâlnire din acest an școlar a grupului „Împreună dăm culoare vieții”. Prin acest grup dorim să fim alături de adolescenți în drumul lor de creștere umană și spirituală. Întâlnirea va avea loc la subsolul catedralei la ora 19:00. De asemenea îi așteptăm pe liceeni la ora de religie dedicată lor în fiecare sâmbătă la ora 16:00 în sala de cateheze din parohie.
  4. Duminică, 23 septembrie, comunitatea din Valea Lupului își sărbătorește patronul, pe Sfântul Padre Pio. Sfânta Liturghie de hram va fi la ora 10:30.

5. Comunitatea noastră se pregătește să fie gazda unui eveniment important: deschiderea noului an pastoral care va avea loc pe 29 septembrie. Tema acestui an ne amintește că toți suntem „discipoli misionari ai lui Cristos”. La Liturghia de deschidere vor veni câte doi reprezentanți din toate parohiile diecezei, fapt ce va presupune o bună organizare din partea comunității noastre. Vă invităm să însoțim deja de acum prin rugăciunea personală începutul noului an pastoral și pe toți cei care vor veni la Iași cu această ocazie.

6. Continuăm înscrierile la Mir pentru adolescenții din clasa a 7-a, precum și înscrierile la Prima Sfântă Împărtășanie pentru copiii din clasele a 2-a și a 3-a.

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.