1. Astăzi este a 110-a Zi Mondială a Migrantului şi Refugiatului, în care suntem invitați să ne rugăm pentru toți cei afectaţi de acest fenomen al migraţiei.
  2. Marți, 1 octombrie, începem frumoasa lună închinată rugăciunii rozariului. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vă invităm să recitați împreună cu noi sfântul rozariu și să cântăm litaniile lauretane.
  3. Joi, la ora 16:00 va avea loc întrunirea Clubului seniorilor.
  4. Tot, joi, la ora 19.00 tinerii ne invită la o oră de adorație euharistică în vederea pregătirii pentru prima vineri din lună.
  5. Adolescenții înscriși la mir sunt așteptați împreună cu părinții lor duminica viitoare, 6 octombrie, la Sfânta Liturghie de la ora 11:00. După Sfânta Liturghie, la subsolul catedralei, va avea loc prima întâlnire din parcursul de pregătire.
  6. Tinerele familii sunt invitate sâmbăta viitoare, 5 octombrie, la ora 17:00 la o întâlnire specială dedicată trăirii mai profunde și concrete a harului căsătoriei. Copiii familiilor vor avea parte de un program special în timpul întâlnirii.
  7. În această săptămână vom avea prima vineri și prima sâmbătă a lunii, cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. În cursul dimineții de vineri vom vizita bolnavii.
  8. Copii care s-au înscris pentru Prima Sfântă Împărtășanie sunt așteptați împreună cu părinții duminica viitoare la Liturghia de la 9.15. Imediat după aceea vom coborî la subsolul catedralei.
  9. Membrii Consiliului Pastoral Parohial sunt așteptați sâmbătă la ora 9:30 pentru întâlnirea de toamnă în cadrul căreia se vor discuta diferite inițiative pastorale și administrative.
  10. Capelania Universitară și Asociația Studenților Catolici din Iași îi invită pe toți studenții și cadrele didactice la Liturghia de deschidere a anului universitar, care va fi celebrată duminica viitoare, 6 octombrie, la ora 16.00.
  11. Astăzi începem noul an pastoral 2024-2025. Tema acestui an ne amintește că toți suntem „discipoli misionari ai lui Cristos”. Pentru a susține activitățile pastorale din acest an vă invităm să vă faceți cât mai des rugăciunea specială pe care o veți găsi pe iconița ce o veți primi la ieșirea din biserică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.